اموزش اینستاگرام:سوالات رایج :رفع مشکلات – آریــامونــز

چگونه خطاب به کسی چیزی بنویسیم؟ چگونه میتوان وقتی کسی ما را Unfollow کرد متوجه شویم یا بدانیم چه کسانی ما را متقابل فالو نمیکنند؟ وقتی از برگه کاوش استفاده می کنید ، به شما امکان می دهد پست های افراد غیر از افرادی را که دنبال می کنید مرور کنید ، از داده های مکان می توان برای نشان دادن محتوای مرتبط تر به شما استفاده کرد.اما از داده های موقعیت مکانی شما می توان برای متناسب سازی تبلیغات با شما و نه فقط در اینستاگرام استفاده کرد – داده ها به نمایه فیس بوک شما متصل هستند. همانطور که با ما همراه بوده اید در مطالب گذشته اموزش اینستاگرام را برای شما قرار دادیم.در این بخش اینستاگرام قصد داریم مشکلات رایج اینستاگرام را بگذاریم امیدوارم مورد رضایت باشد.

اگر در حال حاضر در حال استفاده از اکانت اینستاگرام خود هستید اما رمزعبورتان را فراموش کردهاید میتوانید به سادگی این مشکل را برطرف کنید. توجه کنید که مانند فیسبوک اگر کسی را در اینستاگرام بلاک کنید فرد مورد نظر متوجه نخواهد شد. در منوی تنظیمات برنامه با چندین گزینه مواجه خواهید شد که همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، خلاصهای از کارکرد آنها مشخص شده است. Shotout در واقع روشی برای تبلیغ صفحه فرد مورد نظرتان است. از این پس دیگر نیازی به تجهیزات حرفه ای دوربین و یک شبکه تلویزیونی برای ارتباط مستقیم و زنده با فالوورهای خود نیاز نخواهید داشت.

برای اینکار همانطور که پیش از این اشاره شد علامت @ را پیش از نام کاربری او بنویسید تا به اصطلاح او را Mention کرده باشید. یکی دیگر از قابلیت های فوق العاده جذاب اینستاگرام این است که هرکاربری به راحتی میتواند بفهمد کدام شماره برای کدام پیج است و به راحتی مخاطبان خود را در اینستاگرام پیدا کند یکی دیگر از بخش آموزش جامع اینستاگرام که یک ترفند بسار جالب است بحث شماره تلفن مخاطبین اینستاگرام میباشد کاربران از این طریق مانند آب خوردن میتوانند بفهمند که شماره ای که در تلفن خود دارند متعلق به کدام پیج است همانطور ک میدانید ارتباط گرفتن مردم با کاربران کل شبکه ی اجتماعی یکی از اهداف بزرگ کاربران در فضای مجازی میباشد پیدا کردن شماره تلفن نه تنها در اینستاگرام امکان پذیر است بلکه در شبکه های اجتماعی دیگر همچنون فیسبوک ، توییتر و .

تنها راه بلاک کردن کاربر مورد نظر است. مراحل کار مشابه بلاک کردن کاربر است؛ تنها Unblock را انتخاب کنید. وارد تنظیمات شده و Clear Search History را انتخاب کنید. تصویر مورد نظر را باز کنید و در صفحه ثبت نظرات دکمه شکل مداد را فشار دهید. با باز کردن هر عکس و فشردن سه نقطه پایین صفحه میتوانید تصاویر مورد نظرتان را حذف کنید. برای اینکار از اپلیکیشنهایی مانند VidStich (اندروید / آیفون) برای ویدئو و تصویر و یا Pixlr Express (اندروید / آیفون) برای تصاویر استفاده کنید. برای این کار وارد پروفایلش شوید و دکمه سه نقطه را فشار دهید و سپس Block User را انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید