آموزش جامع اینستاگرام ( صفر تا صد تمامی ترفند ها ) – Ir.کارینا

تگ کردن در اینستاگرام یکی از کار های واجب برای افزایش تعامل اکانت اینستاگرامی میباشد که برای انجام این کار باید نام کاربری یا ای دی اکانت مقابل را در زیر پست یا استوری ای که قصد دارید در اینستاگرام اشتراک گذاری کنید قرار دهید ، شما به راحتی میتوانید دوستان یا هرکسی را که در اینستاگرام وجود دارد را در زیر پست هایتان تگ کنید هیچ فرقی نیز نمیکند که پستتان ویدیو باشد یا به صورت تصویری در هر صورت این امکان برای شما وجود دارد شما وقتی شخصی را تگ کنید هر کس که دوست داشت فقط میتواند با لمس نام کاربری درج شده وارد پیج طرف شود و اگر دوسست داشت ان شخص را دنبال کند و.

دسترسی به اینباکس دایرکت مسیح به این صورت است که در صفحهی اصلی برنامه و در منوی بالا، باید آیکون مربوط به دایرکت مسیج (موشک) را لمس کنید تا وارد اینباکس یا همان صندوق چت ها شوید. این یک منوی جانبی را با چندین گزینه باز می کند. اگر ویژگی پخش زنده برای شما فعال شده باشد باید گزینهی جدیدی با عنوان Live نیز به این بخش اضافه شده باشد تا برای آغاز پخش زندهی ویدیوی خود از آن گزینه استفاده کنید. یا یک خواننده میتواند در زمان کنسرتش، برای آن دسته از هوادارانی که موفق به حضور در کنسرت نشدهاند بهصورت افتخاری چند دقیقهای را به شکل زنده پخش کند.

یک چیزی که به محض روشن کردن برنامه پخش کند. محافظت از شماره تلفن یک نمونه ی دیگر از آموزش جامع اینستاگرام میباشد که به ان پرداخته ایم . اولین بخش اینستاگرام که بنده در آموزش جامع اینستاگرام به آن پرداخته ام اولین بخش یک پبج اینستاگرامی صفحه ی خانه یا home page ان صفحه میباشد این صفحه برای همه ی کاربران اینستاگرام وجود دارد ینی کاربری وجود نخواهد داشت که چنین صفحه ای را در پیج خودش نداشته باشد در این صفحه پست و استوری های فالوور هایتان برای شما منتشر خواهند شد شما در این صفحه قادر هستید فالوور یا دنبال کنندگان خود را بسنجید که چگونه فالوور هایی هستند آیا آنان نیز شما را دنبال کرده اند شما در این صفحه میتوانید برای دنبال کنندگان خود کامنت بگذارید و پست هایشان را لایک کنید همچنین بخش اصلی ینی بخش استوری نیز در این صفحه قرار دارد که از طریق همین صفحه میتوانید به قابلیت جذاب اینستاگرام ینی استوری پی برده و برای دیگران استوری بگذارید.

انکار بروید. (این دستورالعمل ها برای Google Pixel است ؛ ممکن است در بعضی از دستگاه ها کمی متفاوت باشد. این گزینه برای پست گذاشتن میباشد ینی ارسال عکس و ویدیو . این بدان معناست که ، جلوتر ، هیچ کس نمی تواند عکس ها یا داستان های شما را ببیند ، مگر اینکه آنها را تأیید کنید.وقتی حساب شما خصوصی شد ، افراد جدیدی که از نمایه شما بازدید می کنند فقط نام و تصویر نمایه شما را مشاهده می کنند. مانند تصویر سمت چپ عکس بالا وارد ان صفحه خواهید شد که میتوانید نام .

دیدگاهتان را بنویسید